Laatste update: maart 2026
Als je je account wilt verwijderen, volg de onderstaande instructies.
Hoe je je account verwijdert
Je kunt je account direct vanuit deze applicatie verwijderen via het menu Instellingen.
- Ga naar het menu Instellingen
- Klik op de knop "Account verwijderen" onderaan
- Bevestig dat je je account echt wilt verwijderen
- Je account en alle bijbehorende gegevens worden permanent verwijderd
Wat gebeurt er bij verwijdering
Wanneer je je account verwijdert:
- Je inloggegevens worden permanent verwijderd
- Je account is niet meer toegankelijk
- Deze actie kan niet ongedaan gemaakt worden
Terugkeren naar instellingen
Gebruik de pijlknop in de hoek om terug te gaan naar je instellingen.
Vragen?
Voor vragen over account verwijdering, neem contact op met de beheerder van de applicatie.